Echoscopiste / Ruby Blokland - Geerlings

Van kleins af aan was ik gefascineerd door alles wat met de ontwikkeling van kinderen te maken heeft. Ik was gek van baby's en was al heel vroeg de “babysitter” uit de buurt. Het was voor mij dus ook heel logisch om te gaan werken als verpleegkundige met baby's en kinderen. Inmiddels ben ik al ruim dertig jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Na mijn verpleegkunde opleiding, heb ik mij gespecialiseerd in de neonatologie. De intensive care zorg voor te vroeg geboren en zieke pasgeboren baby's. Ik heb bijna 15 jaar met ontzettend veel plezier op de neonatologie afdeling van het AMC ziekenhuis in Amsterdam gewerkt.

Daarna ben ik met mijn echtgenoot en 2 jonge dochters naar Moordrecht verhuisd, waar mijn echtgenoot zich als verloskundig actieve huisarts vestigde. In Moordrecht hebben wij nog een zoon gekregen. Ik heb zo'n 10 jaar in de huisartsenpraktijk van mijn echtgenoot gewerkt als praktijkverpleegkundige en daarnaast ben ik daar ook begonnen met het maken van medische echo's en pretecho's bij de zwangere patiënten uit onze huisartsen praktijk. Inmiddels had ik de opleiding tot echoscopiste afgerond en vanaf 2005 was ik ook werkzaam als echoscopiste in het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. Ook werk 1 dag in de week als echoscopiste in het Vlietland ziekenhuis in Schiedam.

Sinds enige tijd was ik opzoek naar een werkplek als echoscopiste in de buurt van Rotterdam. Bij verloskundige praktijk Vivian heb ik die gevonden. Een leuke kleinschalige praktijk waar de zwangere op de voorgrond staat en waar persoonlijke zorg en aandacht hand in hand gaan. Dit sluit helemaal aan bij mijn manier van werken. Sinds december 2014 werk ik bij praktijk Vivian en raak ik al aardig ingeburgerd. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Lees verder:

Terug

knov

dordrecht