Werkwijze praktijk

Nadat je je hebt aangemeld bij ons in de praktijk zullen wij je zwangerschap je bevalling en je kraamtijd voor je zorgen.

In je zwangerschap kom je regelmatig bij ons op de praktijk. Bij het inplannen van de afspraken houden we er rekening mee dat je ons alledrie regelmatig ziet. Door de kleinschaligheid van de praktijk hebben wij voldoende tijd om te kijken wat je wensen en behoeften zijn met betrekking je zwangerschap je bevalling en je kraamtijd.

Je eerste echo wordt gemaakt door een van onze verloskundigen, in ons pand aan de Maaskant-erf. Afhankelijk van de locatie waar je graag op controle komt kan het zijn dat je direct na je echo een intakegesprek krijgt of dat je je intake gesprek op een van onze andere locaties hebt.

Mochten er meerdere bevallingen tegelijkertijd zijn dan informeren we altijd of de eigen collega's binnen onze praktijk in de mogelijkheid zijn om in te springen. Lukt dit niet dan hebben we om de continuiteit van zorg te kunnen garanderen terug vallen op verloskundigenpraktijk Dordrecht.

Lees verder:

Zorgpad

Wat te regelen in je
zwangerschap?

 

Terug

 

knov

dordrecht