Visie van de praktijk

Een persoonlijke praktijk met niet teveel wisselende gezichten zorgt ervoor dat je je thuis voelt in de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat je het gevoel hebt dat je alles met ons kunt bespreken. Door de tijd te nemen om klachten, zorgen en eventuele angsten met je te bespreken kunnen we je beter begeleiden tijdens je zwangerschap en je bevalling.

Als je moeder wordt verandert er in een korte tijd erg veel. Je lichaam verandert, je omgeving verwacht van alles van je en de hormonen gieren door je lijf. Juist op die momenten heb je de juiste ondersteuning nodig. Ook voor je partner en eventuele kinderen die jullie al hebben is niets meer hetzelfde. Verloskundige zorg houdt bij ons niet op bij de zorg voor moeder en kind maar is zorg voor het hele gezin.

Voor ons maakt het niet uit of je thuis wil bevallen of in het ziekenhuis. Of je wel of geen pijnstilling wil en of je kiest voor borst of flesvoeding. Het belangrijkste voor ons is dat met een tevreden gevoel terug kijkt op de door ons geleverde zorg.

Lees verder:

Terug

knov

dordrecht