Waarneming

Gerjanne Schot
Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Ik ben Gerjanne Schot en vanaf half augustus zal ik werkzaam zijn bij deze praktijk als waarneemster. Ik ben daarnaast ook werkzaam in een praktijk in Rotterdam. Als geboren en getogen Ambachtse kwam ik al regelmatig in Dordrecht, en ik heb er zin in hier ook aan het werk te gaan. In 2019 heb ik een prachtige dochter gekregen, waardoor ik ook zelf heb ervaren hoe het is om zwanger te zijn en te bevallen en hoe belangrijk de begeleiding daarin is.

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, aan de telefoon, bij de bevalling en bij kraamvisites. Ik geniet altijd weer van mijn werk en verwonder mij over het proces van het ontstaan van nieuw leven. Het is een voorrecht dat ik dit steeds van zo dichtbij mee mag maken. Ik vind het belangrijk de tijd te nemen voor jullie als aanstaande ouders, zodat we elkaar kunnen leren kennen en ik weet wat voor jullie belangrijk is.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Marieke van Leeuwen
Mijn naam is Marieke van Leeuwen. Na mijn studie tot verloskundige in Rotterdam heb ik bij verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt. Sinds april 2020 werk ik met veel plezier als waarneemster bij Vivian. 

Ik ben een geboren en getogen Dordtenaar en daarom vind ik het extra bijzonder om hier ook te mogen werken. 
Het mooie aan mijn vak vind ik de afwisseling. Elke dienst rijd ik visites door de hele stad en ieder moment kan er een bevalling beginnen. Daarnaast vind ik het persoonlijk contact met cliënten tijdens het spreekuur erg leuk. Het geeft mij veel voldoening om de mensen in de praktijk te begeleiden vanaf de zwangerschap tot en met de kraamperiode. Het is erg bijzonder om betrokken te mogen zijn bij deze speciale tijd. Als verloskundige stem ik de zorg altijd af op de wensen van de cliënt, zodat iedereen de zorg krijgt die het beste bij hen past. 

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, zoals bootcampen of wandelen en ik houd ervan om mooie en actieve reizen te maken.
Ik kijk ernaar uit jullie tegen te komen tijdens het spreekuur, de bevalling of in het kraambed!


Lees verder:

Terug

knov

dordrecht